ANP Igazgatóság
ANPI logo

TÁJÉKOZTATÁS

Közzétéve
2022. december 20.

Kormányzati igazgatási szünet elrendelése

Tisztelt Ügyfeleink és Hatóságok!


Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (a továbbiakban: Igazgatóság) tájékoztatja ügyfeleit, hogy a kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról szóló 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 1. § (1) bekezdése alapján, a Kormány kormányzati igazgatási szünetet rendelt el valamennyi, a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 2. § (1) bekezdése szerinti kormányzati igazgatási szervre vonatkozóan 2022. december 22. napjától 2023. január 6. napjáig tartó időszakra.

A kormányzati igazgatási szünet elrendelése érinti az Igazgatóságot is, mint kormányzati igazgatási szervet.

A Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése alapján az Igazgatóságon a kormányzati igazgatási szünet időtartama alatt az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel, azaz 2022. december 22. napjától 2023. január 6. napjáig az Igazgatóság székhelyén (3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.), valamint a Tájegységek Központjaiban az ügyintézés szünetel és az ügyfélfogadás nem működik.

Az igazgatási szünet időtartama alatt a beadványok személyesen nem nyújthatók be, az Igazgatóság hivatali tárhelyére, postacímére, valamint e-mail címére érkező beadványok, megkeresések és küldemények feldolgozására az igazgatási szünet leteltét követő első munkanaptól kezdve kerül sor.

A Korm. rendelet 2. § (2) bekezdése értelmében az igazgatási szünet időtartama nem számít bele az ügyintézési határidőbe.

Az igazgatási szünet időtartama alatt látogatóközpontjaink, bemutatóhelyeink, barlangjaink nyitva tartanak, szálláshelyeink üzemelnek. Részletes információ az Igazgatóság honlapján, illetve facebook oldalán található.

 

 

                                                                                                        Veress Balázs

                                                                                                              igazgató


envelope

Értesülj azonnal!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj friss híreinkről, érdekességeinkről, látnivalóinkról az Aggteleki Nemzeti Park területéről és környékéről.
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj friss híreinkről, érdekességeinkről, látnivalóinkról az Aggteleki Nemzeti Park területéről és környékéről.
    Túrák és programok
    Túrainformációk
    Kiemelt helyszínek
    Környezeti nevelés
    A parkról
ANP Igazgatóság
Cím3758 Jósvafő,
Tengerszem oldal 1.
Igazgatóság+36 48 / 506 000
E-mail
Aggteleki Nemzeti Park
Turisztika+36 48 / 503 001
E-mailinformacio@anpi.hu
Megközelítés
Adatvédelem
Akadálymentesítési nyilatkozat
Cookie szabályzat
Európai Regionális Fejlesztési Alap - Partnerséget építünk - Projekt információ
A honlapon található információk nem feltétlenül tükrözik az EU hivatalos véleményét.
© Minden jog fenntartva! - 2019
  |  
ANP Igazgatóság