„Világörökség a föld alatt” kvízjáték

Közzétéve
2020. december 6.

Ma 25 éve, 1995. december 6-án az UNESCO Világörökség Bizottsága határozata alapján a Világörökség Jegyzékbe felvételre kerültek az Aggteleki- és a Szlovák-karszt barlangjai. E jeles évforduló alkalmából kvízjátékot hirdetünk.

A kvízjáték 1 fordulóból áll, melyen google űrlap kitöltésével lehet részt venni. Felnőtt kategóriában (18 éves kortól) várjuk a jelentkezőket. 3 nyertest sorsolunk, akik értékes ajándékokkal gazdagodhatnak! Csak azok vehetnek részt a nyereménysorsolásban, akik az űrlapot min. 50 %-os eredményt elérve küldik vissza!

A kvízjáték 2020. december 6. és 31. között elérhető. Jelige és e-mail cím megadásával lehet részt venni a játékban. Egy e-mail cím csak egy játékos által adható meg.


A játék űrlapja ITT érhető el.


A nyerteseket az érvényes választ beküldők közül sorsolással választjuk ki. Eredményhirdetésre 2021. január 5-én kerül sor: a nemzeti park igazgatóság honlapján és facebook oldalán megjelenik a nyertesek jeligéje. A nyertesekkel az igazgatóság e-mailben veszi fel a kapcsolatot adategyeztetés és adatbekérés céljából. A nyereményeket postai úton juttatjuk el.

A nyeremények

1. helyezett: 15.000 Ft értékű ANPI ajándékcsomag

2. helyezett: 10.000 Ft értékű ANPI ajándékcsomag

3. helyezett: 8.000 Ft értékű ANPI ajándékcsomag




Megszületett a végeredmény!



1. helyezett: 3ceratopS-

2. helyezett: Sany147

3. helyezett: Kata1207


Gratulálunk!

A nyertesekkel e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot, és legkésőbb hétfő (2021. január 11.) 12:00-ig válaszolniuk kell az e-mailre.


A jeles évfordulóról részletesen az alábbi CIKKBEN olvashat, ugyanitt megtekinthető a Világörökség a föld alatt című film.