ANP Igazgatóság
ANPI logo

„Világörökség a föld alatt” kvízjáték

Közzétéve
2020. december 6.

Ma 25 éve, 1995. december 6-án az UNESCO Világörökség Bizottsága határozata alapján a Világörökség Jegyzékbe felvételre kerültek az Aggteleki- és a Szlovák-karszt barlangjai. E jeles évforduló alkalmából kvízjátékot hirdetünk.

A kvízjáték 1 fordulóból áll, melyen google űrlap kitöltésével lehet részt venni. Felnőtt kategóriában (18 éves kortól) várjuk a jelentkezőket. 3 nyertest sorsolunk, akik értékes ajándékokkal gazdagodhatnak! Csak azok vehetnek részt a nyereménysorsolásban, akik az űrlapot min. 50 %-os eredményt elérve küldik vissza!

A kvízjáték 2020. december 6. és 31. között elérhető. Jelige és e-mail cím megadásával lehet részt venni a játékban. Egy e-mail cím csak egy játékos által adható meg.


A játék űrlapja ITT érhető el.


A nyerteseket az érvényes választ beküldők közül sorsolással választjuk ki. Eredményhirdetésre 2021. január 5-én kerül sor: a nemzeti park igazgatóság honlapján és facebook oldalán megjelenik a nyertesek jeligéje. A nyertesekkel az igazgatóság e-mailben veszi fel a kapcsolatot adategyeztetés és adatbekérés céljából. A nyereményeket postai úton juttatjuk el.

A nyeremények

1. helyezett: 15.000 Ft értékű ANPI ajándékcsomag

2. helyezett: 10.000 Ft értékű ANPI ajándékcsomag

3. helyezett: 8.000 Ft értékű ANPI ajándékcsomag
Megszületett a végeredmény!1. helyezett: 3ceratopS-

2. helyezett: Sany147

3. helyezett: Kata1207


Gratulálunk!

A nyertesekkel e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot, és legkésőbb hétfő (2021. január 11.) 12:00-ig válaszolniuk kell az e-mailre.


A jeles évfordulóról részletesen az alábbi CIKKBEN olvashat, ugyanitt megtekinthető a Világörökség a föld alatt című film.

envelope

Értesülj azonnal!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj friss híreinkről, érdekességeinkről, látnivalóinkról az Aggteleki Nemzeti Park területéről és környékéről.
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj friss híreinkről, érdekességeinkről, látnivalóinkról az Aggteleki Nemzeti Park területéről és környékéről.
    Túrák és programok
    Túrainformációk
    Kiemelt helyszínek
    Környezeti nevelés
    A parkról
ANP Igazgatóság
Cím3758 Jósvafő,
Tengerszem oldal 1.
Igazgatóság+36 48 / 506 000
E-mailinfo.anp@t-online.hu
Aggteleki Nemzeti Park
Turisztika+36 48 / 503 001
E-mailinformacio@anpi.hu
Megközelítés
Adatvédelmi tájékoztató
Európai Regionális Fejlesztési Alap - Partnerséget építünk - Projekt információ
A honlapon található információk nem feltétlenül tükrözik az EU hivatalos véleményét.
© Minden jog fenntartva! - 2019
  |  
ANP Igazgatóság