Óévbúcsúztató Operettgála

Programajánló
Közzétéve
2022. december 5.

Örömmel tájékoztatjuk a Kedves Érdeklődőket, hogy három év csend után újra megtelik zeneszóval az Aggteleki Hangversenyterem. 

2022. december 30-án ismét megrendezésre kerül a nagy sikernek örvendő Óévbúcsúztató Operettgála.

Idén a Tihanyi Vándorszínpad művészei biztosítják a nagyérdeműnek a szórakozást és a felejthetetlen perceket:

Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita.

Zenekaron kíséri őket a Liszt Ferenc-díjas Szalai Antal és Cigányzenekara.

Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő fülbemászó operett slágerein kívül a műsorban felhangzanak magyar nóták, illetve Brahms, Erkel és Strauss zenekari művei is.


Helyszín: Aggtelek, Baradla-barlang Hangversenyterem

Időpont: 2022. december 30. 16.00

Jegyár: 8000 Ft/fő (aggteleki és jósvafői lakosoknak  4000 Ft/fő – A kedvezményes jegyek igénybevételéhez a jogosultságot igazoló okmányok felmutatása szükséges: személyi igazolvány és lakcímkártya.)

Jegyek válthatók az Aggteleki barlangpénztárban 2022. december 12-től december 30-ig minden nap 8.00-tól 15.00 óráig (készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetési lehetőséggel).


Előzetes foglalás lehetséges az aggteleki Információs Irodában személyesen, illetve telefonon vagy e-mailen keresztül (elérhetőségek: ld. lentebb). Foglalás esetén a jegyeket 2022. december 30-án legkésőbb 13 óráig tudjuk tartani.


AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT! BÚCSÚZTASSA SZERETTEIVEL EGYÜTT AZ ÓÉVET A BARADLA-BARLANGBAN AZ ÓÉVBÚCSÚZTATÓ OPERETTGÁLÁN!

2022. december 12-től 2022. december 18-ig lehetőség nyílik a koncertjegy ajándékutalvány formájában való vásárlására is.

Az Ajándékutalvány megvásárolható az Aggteleki barlangpénztárnál személyesen, vagy előre utalással az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság számlaszámára. Az utalvány vásárlásával kapcsolatban további információt az Információs Iroda munkatársaitól az alábbi elérhetőségeken kaphatnak a Kedves Vendégek.


Bővebb információ: Információs Iroda, Aggtelek, Baradla oldal 3.

Tel.: +36 48 503 000, E-mail: informacio@anpi.hu


SOK SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!