Varga Miklós és a Band életmű nagykoncert

Közzétéve
2024. július 10.

2024. augusztus 15. csütörtök 18:00

Aggtelek, Baradla-barlang, Hangversenyterem

Ára: 6500 Ft

(elővételi jegyár július 31-ig: 5000 Ft)


4+1 Csoportos jegy:

Amennyiben online 4 db jegyet együtt vásárol (4 x 6500 Ft = 26000 Ft), az 5. jegyet az Információs irodában történő átvételkor ajándékba kapja!

Figyelem: az ajándék 5. jegy csak abban az esetben jár, ha ezt a 4+1 Csoportos jegy típust választja! 4 db egyéni jegy vásárlása esetén nem jár az ajándék!


NYEREMÉNYJÁTÉK: https://anp.hu/hir/626


Jegyek itt az online felületen,

 személyesen pedig

- az aggteleki, jósvafői és a Vörös-tói barlangpénztárakban,

- a szögligeti Szalamandra Házban és

- a Mezey István Művészeti Központban (3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.)

is válthatók.

Lehetséges fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya.


Online vásárlás esetén az emailben kapott visszaigazolás felmutatásával július 27-től a koncert kezdéséig a helyszínen, a barlangbejárattal szembeni Információs irodában vehetők át a belépőjegyek!


Varga Miklós és a Band: 2005-ben jött létre, mai tagságában a névadó frontember mellett a fiatal tehetséges Kristóf Martin gitáros, a billentyűzés mellett produceri munkáiról is ismert Retzler Péter és Berczeli Csaba basszusgitáros, a doboknál Borbély Zsolt, valamint vokalistaként az ugyancsak énekes Toldi Tamás.

A zenekar műsora Varga Miklós szinte egész életpályáját átfogja. Rockoperák dalai mellett egykori zenekari slágereit és szólópályája legjobb számait hallhatjuk a koncerteken. Érdekes módon jól megfér egymás mellett az Őrült lány és az Oly távol vagy tőlem, vagy éppenséggel a Nemzeti dal és a Zöld, a bíbor és a fekete. Azt pedig nyilván nem kell mondanunk, hogy a generációkon átívelő sláger, az Európa is a műsor fontos része.

A jegy nem helyre szóló, az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik! (Kapunyitás: 17:30)

A barlangban a hőmérséklet állandó +10 C, ennek megfelelő meleg öltözet ajánlott!